Over ons

Sinds 1998 zijn wij, Willem en Rieteke Hoevers, de trotse eigenaars van Hoevers Orthopedische Schoentechniek in Zevenaar. Het pand is pas gemoderniseerd en heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. Met eigen parkeerplaatsen en dichtbij het openbaar vervoer zijn wij makkelijk bereikbaar in Zevenaar.

Een unieke combinatie van kwaliteit, service en ervaring

Samen met een team van deskundige medewerkers maken wij een product die aan de eisen van de klant en verwijzer voldoet.

Onze deskundige orthopedische schoentechnici staan voor u klaar om samen met u een geschikte oplossing te vinden voor uw voet en enkel problemen. Een unieke combinatie die kwaliteit, service en onze jarenlange ervaring op het gebied van comfortabel lopen en voetverzorging samenbrengt.

Om mee te gaan in de moderne tijd maken wij gebruik van een digitale drukmeting. Door gebruik te maken van de RS-scan is het mogelijk om digitaal uw voetafdruk en looppatroon te beoordelen.  

In de Liemers zijn wij bekend als erkend leverancier voor  de Orthopedische Schoentechniek. Wij dragen zorg voor passende oplossingen bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Mensen kunnen bij ons terecht voor orthopedische schoenen, steunzolen, aanpassingen aan confectieschoenen, semi-orthopedische schoenen, verbandschoenen.

Uw voeten onze uitdaging

Wij zijn lid van de NVOSSEMH gecertificeerd en een SVGB Erkend leerbedrijf.

U bent hier: Home » Over ons