Diverse klachten kunnen uitstekend opgelost of verlicht worden door middel van steunzolen. Ze kunnen zowel een corrigerende als ontlastende functie hebben. Na het maken van voetafdrukken (blauwdruk) ,een functie onderzoek  en digitale drukmeting worden ze voor u op maat gemaakt. De steunzolen kunnen in uw confectieschoenen gedragen worden, mits deze een uitneembare zool bevat.  Voor sportschoenen zijn er weer andere steunzolen nodig. Hierbij rekening houden met welke sport u beoefend.  Voor kinderen meten wij indien nodig ook steunzolen aan.

Onze voeten zijn niet gelijk aan elkaar, elke voet is anders, elke klacht is anders. Daarom is elke steunzool anders. Er zijn diverse soorten steunzolen, zo ook diverse soorten afdekmaterialen. Voor bijvoorbeeld de diabetes of reuma of overgevoelige voeten gebruiken we andere materialen. Steunzolen worden individueel op maat gemaakt in eigen werkplaats. Levertijd van de steunzolen is ongeveer 1,5 á 2  weken.

Worden uw steunzolen vergoed door uw verzekering? Alleen als u een aanvullende verzekering heeft, bestaat er een kans dat er een vergoeding is voor uw steunzolen. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekering of kijk in uw polisvoorwaarden.

 

U bent hier: Home » Steunzolen » Normale steunzolen